به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری فارس، مهندس فرخ زاده؛ معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری فارس در حاشیه بازدید از کارگاههای قالیبافی در شهرک سلطان آباد گفت: احیای این هنر ارزشمند به شکل کامل را مدنظر قرار دادیم و در ارتباط با دیگر هنرهای دستی استان نیز باید رویکرد مشابهی اعمال شود.

وی اضافه کرد: تکمیل چرخه تامین تا فروش شامل، آماده سازی، تهیه مواد و اجزا تشکیل دهنده، نقشه و بافت، تبلیغات، بازاریابی و بازارسازی و فروش از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

معاون استاندار با بیان اینکه امروز مشکل اساسی در حوزه تبلیغات، بازاریابی، بازارسازی و فروش است، افزود:نظام بانکی با اعطای تسهیلات خرد و کم بهره راه نجاتی برای این صنعت دارای قدمت و اصیل ایرانی است.

فرخ زاده تامین گازوئیل را اساسی ترین مشکلات این روزهای رنگرزی ها عنوان کرد و ادامه داد: تخصیص سهمیه ویژه گام موثری در افزایش قیمت فرش دستبافت ایرانی و رونق کسب و کار آن می‌باشد.

وی تبیین کرد: یکی از مهمترین و جذاب‌ترین بخشهای تولید فرش استفاده از پسماندهای سایر صنعت ها و تشکیل چرخه بازیافت از دور ریز میوه ها، گیاهان کوهی، کاه و... برای رنگ آمیزی کلافهای تار و پود فرش می‌باشد.

معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری بر ضرورت تخصیص فضای رایگان ویژه معرفی صنعت فرش در فرودگاهها، ایستگاههای راه آهن و ترمینال های استان تاکید کرد و در پایان گفت: کارخانه های متعدد و شرایط ویژه بازاریابی و فروش فرش های ماشینی، نفس هنر اصیل فرش بافی ایرانی را به شماره انداخته است.

اطلاعات تماس

 

ایمیل : info@farrokhzadeh.com

موبایل : 09053871865

معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس

شروع به کار معاونت هماهنگی امور گردشگری و زائرین استانداری فارس از 18 دی ماه 1391 و با صدور پیام ویژه ای از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر خدمت رسانى به زوار حرم مطهر حضرت احمد بن موسی الکاظم (عليهم السّلام) بعد از مشهد و قم، در سرتاسر ايران و هم از لحاظ معرفى كردن و نشان دادن به مشتاقان در داخل و خارج کشور برای متوجه کردن به اين بارگاه عظیم، و در دو بخش امور رفاهی و فرهنگی زائرین انجام گرفت که با توجه به ظرفیت های گردشگری استان فارس بعدها به معاونت هماهنگی امور زائرین و گردشگری با دو دفتر هماهنگی امور گردشگری و هماهنگی امور فرهنگی و رفاهی زیارت تغییر یافت و موضوعات اقتصادی مرتبط برای رفع موانع و تسهیل در سرمایه گذاری ها هم به آن اضافه گردید.