معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری فارس از مدیریت هیات امنایی مجموعه گردشگری تفرجگاه تنگ براق و چهل شهیدان خبر داد و گفت: مصوباتی جهت رفع مشکلات و ساماندهی این مجموعه گردشگری، طی بازدید میدانی از آن مقرر گردید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری فارس ،محمد فرخ زاده معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری فارس در جلسه بررسی مشکلات تفرجگاه تنگ براق شهرستان اقلید که با حضور مسئولانی استانی و شهرستانی صورت گرفت از مصوب شدن مدیریت تفرجگاه تنگ براق بصورت هیئت امنایی خبر داد و گفت: ترکیب اعضای هئیت مدیره متشکل از امام جمعه، بخشدار، اداره میراث فرهنگی و گردشگری، اداره آب، اداره اوقاف و امور خیریه، اداره منابع طبیعی، سپاه پاسداران، محیط زیست، جهاد کشاورزی و بنیاد مسکن است.

همچنین مقرر شد اساسنامه مربوط به مدیریت تفرجگاه به سرعت تهیه و تقسیم وظایف در اساسنامه با تشکیل جلسه در استانداری انجام پذیرد. معاون هماهنگی امور زائران و گردشگری استانداری فارس در ادامه تصریح کرد: به منظور پیگیری بهتر و مدیریت نمودن مصوبات جلسه مقرر گردید بخشدار سده نسبت به ارسال مفاد صورت جلسه به اعضا و پیگیری تا حصول نتیجه تلاش نماید.

فرخ زاده همچنین ضمن بررسی مشکلات تفرجگاه چهل شهیدان از افزایش خدمات رفاهی و بهداشتی در قدمگاه و مدیریت هیئت امنایی این مجموعه گردشگری خبرداد و گفت: با توجه به اینکه قدمگاه سده یک مکان مذهبی است، استقرار ایستگاه فرهنگی و برپایی نماز با حضور یک روحانی با همکاری سازمان تبلیغات و اوقاف، نوسازی تجهیزات نمازخانه، پخش اذان، توجه به نظافت و بهداشت محیط پیرامونی آن و پیگیری جهت جذب سرمایه گذار در این مجموعه گردشگری و مذهبی مواردی بود که دستگاه های متولی موظف به پیگیری جهت اجرا آن شدند.

صدور احکام هئیت امنای چهل شهیدان ظرف مدت ١۵ روز، ایجاد تفاهم نامه بین اداره اوقاف شهرستان، شهرداری دژکرد و هیئت امنا جهت مدیریت چهل شهیدان طبق یک شیوه نامه و تحویل مدیریت مجموعه مذهبی گردشگری جهت نگهداری و ساماندهی به شهرداری از جمله مصوباتی بود که در ادامه بررسی مشکلات تفرجگاه چهل شهیدان به آن اشاره شد.

اطلاعات تماس

 

ایمیل : info@farrokhzadeh.com

موبایل : 09053871865

معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس

با پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل اولین مجلس خبرگان برای تدوین قانون اساسی و با تلاش پیگیر و مجدانه حضرت آیت الله طالقانی اصل ششم، هفتم و اصول یکصدم الی یکصد و ششم قانون اساسی موضوع شوراهای اسلامی به عنوان یکی از ارکان نظام جمهوری اسلامی ایران مطرح و تثبیت گردید. در همان حال روزهای آغازین انقلاب اسلامی و پیرو یک مصوبه از سوی شورای انقلاب و با تلاش جهاد سازندگی شوراهای اسلامی روستا و شوراهای اسلامی کار تشکیل گردید. 

شروع به کار شوراهای اسلامی از 9 اردیبهشت سال 1378 و همزمان با پیام تاریخی حضرت امام خمینی (ره) در خصوص شوراها و با صدور پیام ویژه ای از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و سخنان امید بخش جناب آقای خاتمی، ریاست جمهوری وقت آغاز شد.