سهم استان فارس از گردشگری سلامت به حداقل ممکن رسیده است.

 موضوع «هم اندیشی در خصوص وضعیت گردشگری سلامت در شهر شیراز» در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.
دسترسی به پزشکان و جراحان متخصص و خوش نام، خدمات با کیفیت و مقرون به صرفه، همسایگی با کشورهای عربی، موقعیت خاص و کم نظیر جغرافیایی، طبیعت چهار فصل و وجود جاذبه های زیارتی، سیاحتی و تاریخی، می تواند شهر شیراز را به یکی از قطب های مطرح گردشگری سلامت در کشور تبدیل کند. 
با توجه به نبود متولی مشخص در این حوزه، تعیین متولی مربوطه و به تبع آن شروع به فعالیت قرارگاه گردشگری سلامت و تعیین شرح وظایف بخشهای مرتبط حاکمیتی و خصوصی یکی از راه های برون رفت از شرایط فعلی است و بسیاری از مشکلات این حوزه را برطرف می نماید. 
با توجه به اینکه گردشگری سلامت، صرفا به گردشگری پزشکی محدود نمی شود و شامل گردشگری تندرستی و طبیعت درمانی نیز می گردد، اجرای پروژه های شهر سلامت و دهکده آرامش به تقویت زیرساخت های این حوزه می انجامد. 
شناسایی و حل مشکلات و گلوگاه های مرتبط با گردشگری سلامت از جمله ایجاد هماهنگی بین بخش های مختلف، اعتمادسازی در این حوزه، تقویت بخش بازاریابی و تبلیغات، تدوین قوانین حمایتی در جهت حمایت از سرمایه گذاری و ... عزم و همکاری جدی مدیران و مسئولان مرتبط را می طلبد.

اطلاعات تماس

 

ایمیل : info@farrokhzadeh.com

موبایل : 09053871865

معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس

با پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل اولین مجلس خبرگان برای تدوین قانون اساسی و با تلاش پیگیر و مجدانه حضرت آیت الله طالقانی اصل ششم، هفتم و اصول یکصدم الی یکصد و ششم قانون اساسی موضوع شوراهای اسلامی به عنوان یکی از ارکان نظام جمهوری اسلامی ایران مطرح و تثبیت گردید. در همان حال روزهای آغازین انقلاب اسلامی و پیرو یک مصوبه از سوی شورای انقلاب و با تلاش جهاد سازندگی شوراهای اسلامی روستا و شوراهای اسلامی کار تشکیل گردید. 

شروع به کار شوراهای اسلامی از 9 اردیبهشت سال 1378 و همزمان با پیام تاریخی حضرت امام خمینی (ره) در خصوص شوراها و با صدور پیام ویژه ای از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و سخنان امید بخش جناب آقای خاتمی، ریاست جمهوری وقت آغاز شد.