معاون استاندار فارس: بخش خصوصی در کنار مجموعه اقتصادی استانداری به برگزاری هر چه بهتر نمایشگاه کمک کند/ نمایشگاه گردشگری رویدادی مناسب برای پیوند فرهنگ و هنر است/ کارکرد اجتماعی نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی نادیده گرفته نشود

 

شورای سیاست گذاری نمایشگاه های استان فارس با هدف انجام هماهنگی های نهایی برای برگزاری دوازدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری پارس و سیزدهمین نمایشگاه صنایع دستی شیراز و به درخواست سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با ارسال دعوتنامه مورخ ۱۱ دی ماه سال جاری برای اعضا موثر جهت هماهنگی درون استانی در استانداری فارس تشکیل شد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری فارس، محمد فرخ‌زاده در این جلسه با اشاره به اهمیت هماهنگی بخش خصوصی و دولتی برای برگزاری این نمایشگاه از سازمان میراث فرهنگی خواست به عنوان متولی برگزاری این نمایشگاه در راستای برقراری این هماهنگی ها اقدامات را زودتر از روزهای آخر برگزاری نمایشگاه انجام دهد.

 

 معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری فارس با اشاره به اینکه بخش اقتصادی استانداری برای برگزاری این نمایشگاه به رغم تقسیم وظایف همراهی کامل کرده است، عنوان کرد: هم افزایی سایر بخش های اقتصادی استان از جمله اتاق بازرگانی، اتاق تعاون، منطقه ویژه اقتصادی، صنوف گردشگری، بخش هنری اداره کل ارشد اسلامی و... در ایجاد هماهنگی های لازم برای برگزاری نمایشگاه گردشگری امری ضروری است.

 

فرخ‌زاده با اشاره به اینکه در اتاق بازرگانی و اتاق تعاون کمیسیون هایی با عنوان گردشگری فعالیت می کنند، از مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان و مدیر کل امور اقتصادی استانداری خواست ضمن برگزاری جلسه ای نسبت به تخصیص بیش از ۱۰۰۰ متر فضا هماهنگی های لازم برای بهره گیری از ظرفیت این کمیسیون ها در نمایشگاه گردشگری برگزار کنند.

 

توجه به انجمن های خاص از جمله مدد جویان کمیته امداد و بهزیستی، انجمن ام اس، انجمن نابینایان، انجمن اوتیسم و... و اختصاص غرفه به فعالیت های صنایع دستی این اقشار موضوع دیگری بود که فرخ‌زاده بر لزوم انجام آن به عنوان کارکرد پراهمیت اجتماعی نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی تاکید کرد.

 

به اعتقاد قائم مقام استاندار فارس در شورای گردشگری استان شرکت شهرک های صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی می توانند با حضور در این نمایشگاه تجهیزات مختلف مورد نیاز حوزه گردشگری را به فعالان این حوزه معرفی کنند، بنابراین هماهنگی های لازم برای حضور فعالان حوزه صنعت در این نمایشگاه با فضایی بیش از ۵۰۰ متر باید از سوی این دو مجموعه انجام شود.

 

وی همچنین بر لزوم اختصاص غرفه ای برای حضور بیمه ها در نمایشگاه گردشگری تاکید کرد و در ادامه افزود: علاوه بر بانک گردشگری غرفه ای نیز باید به سایر بانک ها برای معرفی تسهیلات تبصره ۱۶و ۱۸ و سایر سپرده گذاری ها و مشارکت ها اختصاص یابد.

 

او با اشاره به اینکه نباید جایگاه بانک ها در توسعه صنعت گردشگری را نادیده گرفت اظهار کرد: یکی از اقدامات موثر در حوزه بانکداری گردشگری راه اندازی اولین توریست کارت در ترمینال خارجی فرودگاه شیراز است که امکان صدور عابربانک و تبدیل یورو ، دلار و پوند به ریال را برای مسافران خارجی فراهم می کند.

 

معاون استاندار فارس همچنین با تاکید بر اینکه فعالیت پلیس گردشگری در شیراز به عنوان یکی از مقاصد اصلی گردشگری کشور پیشنهاد کرد: فعالیت این مجموعه انتظامی نیز در نمایشگاه گردشگری به عنوان اولین استان کشور رونمایی شود.

 

فرخ‌زاده همچنین از مجموعه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خواست علاوه بر موضوع تبلیغات و اطلاع رسانی نمایشگاه، هماهنگی های لازم برای حضور هنرمندان در این رویداد و معرفی آثار هنری برای استفاده در تاسیسات گردشگری همانند هتل، مراکز بومگردی و.. را فراهم کنند. 

 

او معتقد است مجموعه های مختلف گردشگری از جمله هتل ها نیازمند برخورداری از هنر این افراد به عنوان هویت فرهنگی ایران و استان فارس هستند و رویداد هایی همچون نمایشگاه گردشگری فرصتی مناسب برای برقراری پیوند بین فعالان این حوزه و هنرمندان استان است.

 

معاون استاندار فارس خاطرنشان کرد: برای مدیریت اقدامات ناهماهنگ همانند نمایشگاه های سال های قبل که مورد اعتراض متدینین شهر شیراز قرار گرفته برگزاری رویداد های هنری در این نمایشگاه نیز باید با نظرات مستقیم و تایید اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام شود و گونه برگزاری رویدادهای فرهنگی و هنری پس از اخذ مجوز از این مجموعه اقدام به برگزاری برنامه کنند.

اطلاعات تماس

 

ایمیل : info@farrokhzadeh.com

موبایل : 09053871865

معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس

با پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل اولین مجلس خبرگان برای تدوین قانون اساسی و با تلاش پیگیر و مجدانه حضرت آیت الله طالقانی اصل ششم، هفتم و اصول یکصدم الی یکصد و ششم قانون اساسی موضوع شوراهای اسلامی به عنوان یکی از ارکان نظام جمهوری اسلامی ایران مطرح و تثبیت گردید. در همان حال روزهای آغازین انقلاب اسلامی و پیرو یک مصوبه از سوی شورای انقلاب و با تلاش جهاد سازندگی شوراهای اسلامی روستا و شوراهای اسلامی کار تشکیل گردید. 

شروع به کار شوراهای اسلامی از 9 اردیبهشت سال 1378 و همزمان با پیام تاریخی حضرت امام خمینی (ره) در خصوص شوراها و با صدور پیام ویژه ای از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و سخنان امید بخش جناب آقای خاتمی، ریاست جمهوری وقت آغاز شد.