قائم مقام استاندار فارس در شورای توسعه گردشگری استان با بیان اینکه جشنواره گلاب و عرقیات میمند باید با رویکرد و برنامه ریزی جدیدی برگزار شود اظهار کرد: ایجاد تفاوت در برگزاری این جشنواه باید به گونه ای باشد که جذابیت های ملی و فراملی برای گردشگران ایجاد کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری فارس، محمد فرخ‌زاده در دیدار با اعضا شورای شهر و شهردار میمند، با تاکید بر اینکه ظرفیت های گردشگری میمند باید بیش از این مورد توجه و بهره گیری قرار گیرد عنوان کرد: ویژگی های بیشمار طبیعی، تاریخی، گردشگری کشاورزی و باغات و هم چنین مردمی اهل هنر و ادب در این شهرستان بستری مناسب برای معرفی میمند است که نیاز به برنامه ریزی دقیق، جزیی و مدون دارد.

معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری فارس وجود بیش از ۲۰ بنای ثبت شده در میمند و پیشینه غنی تاریخی این منطقه، وجود محصول ارزشمند و زیبای گل محمدی ، وجود بیش از ۵۰۰۰ هکتار باغ، تولید عرقیات، مردمان هنرمند و اهل شعر و ادب و... را تاییدی بر این موضوع دانست که میمند می تواند به منطقه ای ویژه در حوزه گردشگری تبدیل شود.

فرخ‌زاده با اشاره به اینکه روز میمند باید در تقویم گردشگری به ثبت برسد، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه اردیبهشت ماه فصل گلاب گیری و روییدن گل ها در این شهرستان است، پیشنهاد انتخاب 8 اردیبهشت به عنوان روز میمند مناسب و شایسته است.

قائم مقام استاندار فارس در شورای توسعه گردشگری استان با بیان اینکه جشنواره گلاب و عرقیات میمند باید با رویکرد و برنامه ریزی جدیدی برگزار شود اظهار کرد: ایجاد تفاوت در برگزاری این جشنواه باید به گونه ای باشد که جذابیت های ملی و فراملی برای گردشگران ایجاد کند.

او افزود: چنین جشنواره ای باید علاوه بر برنامه اصلی گلاب گیری موارد جانبی همچون، صنایع دستی، توجه به صنایع پایین دستی مانند تولید حلوا و شیرینی ها و غذاهای سنتی، ایجاد اقامتگاه و بومگردی برای شب مانی گردشگران و ... نیز باید مد نظر قرار بگیرد.

به اعتقاد او آموزش کاشت، داشت و برداشت برای جوانان و نوجوانان ، تعریف مسیرهای گردشگری برای معرفی به گردشگران، برنامه های شعر و ادب، جشنواره غذاهای سنتی و مواردی از این دست می تواند در کنار جشنواره گل و گلاب در روز میمند برگزار شود و یک رویداد بزرگ گردشگری رقم بزند که به عنوان جاذبه ای بزرگ مخاطبان بیشماری را به سمت این شهرستان جذب کند.

فرخ‌زاده ضمن پیشنهاد برگزاری سه روزه جشنواره در میمند، گفت: دعوت از برخی سفرای کشورای و مهمانان ملی نیز باید برای این رویداد برنامه ریزی شود.

معاون استاندار فارس همچنین پیشنهاد داد اتاق فکری با هدف بهره مندی از ظرفیت های مردمی در این شهرستان ایجاد شود. 

وی از متولیان شهرستان میمند که در جلسه حاضر بودند خواست طی سه هفته آینده جلسه ای با فعالان حوزه های مختلف صنایع دستی، سوغات، محصولات گیاهی و درمانی و... در شهرستان داشته باشند و زمینه را برای تقویت اقتصاد گردشگری در منطقه فراهم سازند. 

آماده کردن بسته های سرمایه گذاری گردشگری برای ارائه به علاقه مندان و احصا ظرفیت های بوم گردی و رفع موانع مجتمع های گردشگری فعال از دیگر مواردی بود که فرخ‌زاده بر لزوم توجه به آنها در شهرستان میمند تاکید کرد.

اطلاعات تماس

 

ایمیل : info@farrokhzadeh.com

موبایل : 09053871865

معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس

شروع به کار معاونت هماهنگی امور گردشگری و زائرین استانداری فارس از 18 دی ماه 1391 و با صدور پیام ویژه ای از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر خدمت رسانى به زوار حرم مطهر حضرت احمد بن موسی الکاظم (عليهم السّلام) بعد از مشهد و قم، در سرتاسر ايران و هم از لحاظ معرفى كردن و نشان دادن به مشتاقان در داخل و خارج کشور برای متوجه کردن به اين بارگاه عظیم، و در دو بخش امور رفاهی و فرهنگی زائرین انجام گرفت که با توجه به ظرفیت های گردشگری استان فارس بعدها به معاونت هماهنگی امور زائرین و گردشگری با دو دفتر هماهنگی امور گردشگری و هماهنگی امور فرهنگی و رفاهی زیارت تغییر یافت و موضوعات اقتصادی مرتبط برای رفع موانع و تسهیل در سرمایه گذاری ها هم به آن اضافه گردید.