معاون هماهنگی امور زائرین و گردشگری استانداری فارس معتقد است آواها و نواهای زمانی که با معنویت ادیان و امامان و اهل بیت ما انس پیدا می‌کند، ارزشی صد چندان می‌یابد که سبب می‌شود برای همیشه در عالم هستی به یادگار بماند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری فارس، محمد فرخ زاده در آیین پایانی ششمین جشنواره آواها و نواهای رضوی با بیان اینکه اگر ناخالصی را از آواها و نواها بگیریم تبدیل به یک عنصر ارزشمند روح‌نواز برای جامعه می‌شود افزود: آواها و نواها زمانی که با معنویت ادیان و امامان و اهل بیت ما انس پیدا می‌کند؛ ارزشی صد چندان می‌یابد که سبب می‌شود برای همیشه در عالم هستی به یادگار بماند.

معاون استاندار فارس با بیان اینکه فرهنگ از دو بخش «فر» به معنای بالا و بلندی و «هنگ» به معنای آهنگ و تعالی تشکیل شده است، افزود: هرآنچه که ما را به بالا و بزرگی می‌رساند فرهنگ نامیده می‌شود.

 او ابراز امیدواری کرد این کاری که شروع شده و شاهد برگزاری ششمین دوره آن هستیم با قوت بیشتری ادامه یابد و هر سال گویش‌های جدیدی به آن اضافه شود و بتوانیم نه تنها در کشور بلکه در سطح دنیا بهترین ها را در این زمینه کسب کنیم.

بر اساس این گزارش، ششمین جشنواره ملی آوا‌ها و نوا‌های رضوی دیشب در تالار حافظ شیراز با معرفی برترین‌ها به کار خود پایان داد.

 بیش از ۱۰۰ اثر به دبیر خانه جشنواره ارسال شد که در نهایت هئیت داوران ۲۰ اثر را برای اجرا انتخاب کردند.

 ۵۰ هنرمند از ۱۸ استان در مدت سه روز در تالار حافظ به روی صحنه رفتند و در پایان با رای هئیت داوران آقایان فهندژ سعدی از فارس، مصطفی شناور از حرم مطهر شاهچراغ، ناخدا ستوده از بوشهر و محمد قیوم امینی و رسول صوفی از خراسان رضوی عناوین برتر را کسب کردند.

در حاشیه این جشنواره، کارگاه‌های آموزشی هم با حضور اساتید برجسته موسیقی و چاووشی خوان‌های کشور در دانشگاه هنر شیراز برگزار شد.

جشنواره ملی آوا‌ها و نوا‌های رضوی سال آینده نیز در شیراز برگزار خواهد شد.

اطلاعات تماس

 

ایمیل : info@farrokhzadeh.com

موبایل : 09053871865

معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس

با پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل اولین مجلس خبرگان برای تدوین قانون اساسی و با تلاش پیگیر و مجدانه حضرت آیت الله طالقانی اصل ششم، هفتم و اصول یکصدم الی یکصد و ششم قانون اساسی موضوع شوراهای اسلامی به عنوان یکی از ارکان نظام جمهوری اسلامی ایران مطرح و تثبیت گردید. در همان حال روزهای آغازین انقلاب اسلامی و پیرو یک مصوبه از سوی شورای انقلاب و با تلاش جهاد سازندگی شوراهای اسلامی روستا و شوراهای اسلامی کار تشکیل گردید. 

شروع به کار شوراهای اسلامی از 9 اردیبهشت سال 1378 و همزمان با پیام تاریخی حضرت امام خمینی (ره) در خصوص شوراها و با صدور پیام ویژه ای از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و سخنان امید بخش جناب آقای خاتمی، ریاست جمهوری وقت آغاز شد.