معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس از افزایش تعداد مراکز درمانی بین الملل در فارس از ۹ مرکز به بیش از ۴۰ مرکز طی دوسال اخیر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری فارس محمد فرخ زاده در نشست شورای راهبردی گردشگری سلامت استان، از همکاری خوب بخش گردشگری سلامت علوم پزشکی، نظام پزشکی، بخش دولتی و خصوصی و همه دست‌اندرکاران برای استانداردسازی مراکز درمانی جهت پذیرش بیماران بین الملل تقدیر کرد.

فرخ زاده با اشاره به اینکه سال ۱۴۰۱ تنها ۹ مرکز دولتی مجوز پذیرش بین الملل را داشتند افزود این رقم هم اکنون به بیش از ۴۰ بیمارستان و مرکز پاراکلینیکی افزایش یافته است که علاوه بر بیمارستان های دولتی و خصوصی شامل خدمات دندان پزشکی، مراکز پرتو نگاری، روان پزشکی، آزمایشگاه و مرکز طب سنتی نیز می باشد.

وی تاکید کرد رشد ۵۵ درصدی مراکز ipd دار سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ و رشد ۷۸ درصدی ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ در اخذ مجوزات مراکز درمانی برای پذیرش بیماران بین الملل و تقاضاهای بسیار کنونی برای ادامه این روند نشان از موفقیت فارس در توسعه گردشگری سلامت دارد.

فرخ زاده خاطرنشان کرد: هم اکنون ۱۵ پزشک از آسیای مرکزی در حال تکمیل تحصیلات خود در تخصص های گوناگون در شیراز می باشند و به زودی دوره های توانمندسازی پرستاری نیز برای برخی کشورهای منطقه قفقاز آغاز خواهد شد.

به اعتقاد فرخ زاده بازارهای آفریقا و آسیای میانه و مرکزی، آمریکای جنوبی و قرابت فرهنگی و تاریخی فی ما بین، افق روشنی را در گردشگری سلامت فارس رقم خواهد زد.

جانشین استاندار فارس در شورای راهبردی گردشگری سلامت با بیان اینکه ظرفیت های بسیاری در شیراز وجود داشت که مجوز بین الملل نداشتند و بعضاً به صورت غیرقانونی اقدام به پذیرش بیمار میکردند افزود در ابتدای این دوره تصمیم بر این شد بجای ممانعت از کار آنها، به آنها برای اخذ مجوز کمک شود و با تلاش های صورت گرفته همکاران علوم پزشکی در بخش گردشگری سلامت توانستند با آموزش و اعتماد سازی مسیر را هموار و به نتیجه خوب افزایش ۴ برابری استاندارد سازی مراکز درمانی و آزمایشگاهی برسند.

وی افزود طبق گزارش بخش گردشگری دانشگاه علوم پزشکی، شاهد افزایش بیمارانی از کشورهای قطر، بحرین، هند، تاجیکستان و عمان در حوزه  بین الملل بوده ایم و این اعتماد جامعه بین‌المللی به امکانات و تبحر پزشکان فارس روز به روز در حال افزایش است.

به گفته معاون استاندار فارس آنچه این چرخه را تکمیل تر می کند تبلیغات بین المللی و تعامل بخش خصوصی با همتایان خود در کشورهای هدف است.

فرخ زاده با بیان اینکه با همت جمعی و با سختی و اغنی سازی فارس بعد از مشهد دومین استان تشکیل دهنده انجمن حرفه ای گردشگری سلامت در کشور بودیم اظهار داشت: هم اکنون کارگروه های تخصصی در دل این انجمن ایجاد شده و فعالیت های خود را با مدیریت خود مراکز و راهنماها انجام میدهد.

جانشین استاندار فارس در شورای راهبردی گردشگری سلامت خاطرنشان کرد طبق گزارش علوم پزشکی وب سایت سه زبانه برای ۹ مرکز دولتی جهت پذیرش بیمارستان بین الملل و سامانه جامع پذیرش بیماران بین الملل فارس نیز آماده بهره برداری است که منتظر مجوز وزارت بهداشت می باشد. البته سامانه ای هم در سطح ملی راه اندازی شده که قول بارگذاری آن در دو ماه آینده داده شده است.

گفتنی است توافق با چند مناطق آزاد از جمله منطقه آزاد اروند و شهرستان آبادان برای اعزام بیماران با عمل های جراحی پیچیده برای اتباع عراقی به شیراز از دیگر اقدامات صورت گرفته در بخش گردشگری سلامت بود که در این نشست به آن اشاره شد.

اطلاعات تماس

 

ایمیل : info@farrokhzadeh.com

موبایل : 09053871865

معاونت هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس

شروع به کار معاونت هماهنگی امور گردشگری و زائرین استانداری فارس از 18 دی ماه 1391 و با صدور پیام ویژه ای از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر خدمت رسانى به زوار حرم مطهر حضرت احمد بن موسی الکاظم (عليهم السّلام) بعد از مشهد و قم، در سرتاسر ايران و هم از لحاظ معرفى كردن و نشان دادن به مشتاقان در داخل و خارج کشور برای متوجه کردن به اين بارگاه عظیم، و در دو بخش امور رفاهی و فرهنگی زائرین انجام گرفت که با توجه به ظرفیت های گردشگری استان فارس بعدها به معاونت هماهنگی امور زائرین و گردشگری با دو دفتر هماهنگی امور گردشگری و هماهنگی امور فرهنگی و رفاهی زیارت تغییر یافت و موضوعات اقتصادی مرتبط برای رفع موانع و تسهیل در سرمایه گذاری ها هم به آن اضافه گردید.