معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس با قدردانی از مشارکت پرشور مردم در آئین جهانی اربعین خواستار تمرکز مدیریت شهری بر تولید نشانه های شهری (المان) با محتوای ایرانی اسلامی شد.
محمد فرخ زاده رونق فضاسازی های معنوی در ایام اربعین حسینی را پراهمیت برشمرد و اظهار داشت: اهالی ولایتمدار فارس همواره حضور پررنگ و خودجوشی در رویدادهای مذهبی داشته و در ایام اربعین نیز با تمامی توان نسبت به برگزاری پرشور این مراسم همت می گمارند.
او با قدردانی از نقش آفرینی مدیریت شهری شیراز در ارایه خدمات مطلوب و مستمر به زوار حسینی افزود: رویداد بزرگ اربعین با حضور پرشور و میلیونی اقشار مختلف جامعه رنگ و بوی ویژه ای به خود می گیرد و در سطح جهان بازتاب گسترده ای دارد.
فرخ زاده برپایی موکب سفینه النجاه را حاصل هم افزایی بخش های مهندسی، تدارکاتی و هنری جامعه دانست و اظهار داشت: مدیرت شهری نیازمند تمرکز ویژه ای بر طراحی و ساخت نشانه های شهری است.
به گفته معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس، در سال های اخیر شاهد بروز و ظهور برخی از نشانه های (المان هایی) هستیم که از نمونه های غربی کپی برداری شده و این رویه با تبلور مسایل اعتقادی باید اصلاح شود.
وی با تاکید بر اینکه تولید مفاهیم و مضامین منطبق بر سبک زندگی ایرانی – اسلامی در گام دوم انقلاب جایگاه ویژه ای دارد و باید به آن توجه ویژه ای داشت و بیان داشت: برای ترویج سبک زندگی ایرانی و اسلامی نیازمند ظهور سبک متفاوتی از عملکردها و نگرش ها برای برقراری ارتباط با جامعه به ویژه نسل جوان هستیم.
فرخ زاده با تحسین نگاه هنرمندانه اهالی شیراز در رویدادهای مذهبی گفت: موکب سفینه النجاه در شیراز به عنوان سومین حرم اهل بیت(ع) متولد شد و در شهرهای دیگر شاهد برپایی آن هستیم و امید می رود در آینده شاهد رونمایی از آن در سایر کشورهای اسلامی باشیم.
به گفته وی، با استفاده از مصادیق فرهنگی نظیر سفینه النجاه به شکل موثرتری امکان گفتگو با مخاطب فراهم می شود.
معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس خاطرنشان کرد: موضوعاتی نظیر سفینه النجاه برای نسل جوان آنچنان که شایسته است، شناخته شده نیست و با توسل به نشانه های شهری و تولید محتواهای فاخر می توان نسبت به بازشناسی آن همت گماشت.