معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس گفت: طبق قوانین کشوری و ابلاغیه وزارت میراث فرهنگی در حریم درجه یک، ساخت هر نوع مستحدثات مطلقا ممنوع است و به همین نسبت حریم ۲ و ۳ ضوابط خاص در جهت حفظ چشم انداز منظری تخت جمشید دارد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل استانداری فارس، محمد فرخ زاده اظهار کرد: در حال حاضر تخت جمشید دارای موزه ای فاخر است که با الواح بازگردانده شده از آمریکا توسط روسای جمهور در حال تقویت است و برنامه هایی هم برای تغییرات در نور و صدا در دست اجرا است. هماهنگی لازم با موزه ملی جهت انتقال برخی از الواح گل نبشته ها برای نمایش در موزه تخت جمشید 

انجام شده است. وی با بیان این که  مسائل اجرایی حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در اداره کل میراث فرهنگی استان پیگیری و پیشنهادات منعکس می شود، افزود: پایگاه جهانی تخت جمشید در حال مرمت، حفاظت و کاوش شهر پارسه است و منظور از گسترش عرصه تاریخی تخت جمشید الحاق بخش سازه های مکشوفه جدید شهر پارسه به تختگاه تخت جمشید است. مطالعات پژوهشی پارسه و تخت جمشید فرایندی زمانبر است؛ اما در حال انجام و پیگیری است.

معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس تصریح کرد: تخت جمشید از جمله مجموعه هایی در کشور محسوب می شود که به مرمت آن رسیدگی نسبتاً خوبی می شود و در جال حاضر کارگاههای مرمت آن فعال است.

فرخ زاده ادامه داد: رویدادهایی همانند کنسرت ها و نمایش ها می تواند به اقتصاد گردشگری تاریخی کمک کند تا با درآمدهای آن، بتوان کارهای ناتمام را رونق داد. این نوع رویدادهای فرهنگی نه در تختگاه تخت جمشید بلکه در فضاهای جانبی تختگاه و با رعایت قوانین حفاظت از تخت جمشید برگزار می شود.

وی تصریح کرد: وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باید در زمینه تامین و تخصیص بودجه و اعتبارات مورد نیاز تخت جمشید بیش از گذشته تقویت شود و طرح های روی زمین مانده این بخش با قوت بیشتری پیگیری شود.

اطلاعات تماس

 

ایمیل : info@farrokhzadeh.com

موبایل : 09053871865

معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس

شروع به کار معاونت هماهنگی امور گردشگری و زائرین استانداری فارس از 18 دی ماه 1391 و با صدور پیام ویژه ای از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر خدمت رسانى به زوار حرم مطهر حضرت احمد بن موسی الکاظم (عليهم السّلام) بعد از مشهد و قم، در سرتاسر ايران و هم از لحاظ معرفى كردن و نشان دادن به مشتاقان در داخل و خارج کشور برای متوجه کردن به اين بارگاه عظیم، و در دو بخش امور رفاهی و فرهنگی زائرین انجام گرفت که با توجه به ظرفیت های گردشگری استان فارس بعدها به معاونت هماهنگی امور زائرین و گردشگری با دو دفتر هماهنگی امور گردشگری و هماهنگی امور فرهنگی و رفاهی زیارت تغییر یافت و موضوعات اقتصادی مرتبط برای رفع موانع و تسهیل در سرمایه گذاری ها هم به آن اضافه گردید.